Outsourcing

Als de complexiteit van een vergunningsaanvraag of goederenstroom u en uw team het petje te boven gaat, bieden wij een helpende hand.

Heeft u te weinig werkkracht in huis of hebben uw medewerkers te weinig kennis voor complexe dossiers?  Ook hierin reiken wij u graag de hand!

Door het outsourcen van ons experten vangen wij tijdelijke personeelstekorten door vakanties, ziekte etc. op binnen uw bedrijf.  Zij nemen het volledige takenpakket van uw medewerker(s) tijdelijk over, zodat u zich op uw core-business kan blijven focussen.  Tijdens hun opdracht, onderwerpen onze experts ook uw register van douane gerelateerde vergunningen meteen aan een grondige controle en formuleren ze adviezen.  Zo krijgt u meteen een beeld van waar u nog kan optimaliseren.

Wanneer uw medewerkers onvoldoende kennis hebben om een complex dossier te behandelen, steken we graag mee de handen uit de mouwen.  Na overleg staan we uw medewerkers bij met pragmatisch advies of nemen we het volledige dossier in eigen beheer.  Ook hier mag u tips in het kader van optimalisatie van ons verwachten.

Hebben uw medewerkers nood aan een praktijkgerichte opleiding?  Neem dan zeker een kijkje bij onze workshops. 

Naar wens kan onze expert intern of extern uw belangen behartigen.

Solutions

Helpende handen

Geen bla-bla, maar hands-on oplossingen.