Consulting

Geen bla-bla, maar hands-on oplossingen voor uw specifieke vergunningsaanvragen.

Met onze brede expertise ondersteunen wij u in de opvolging van douane formaliteiten, vergunningsaanvragen en complexe goederenstromen.  We nemen de tijd om naar uw noden te luisteren en concrete oplossingen te formuleren.  Verwacht van ons geen vage adviezen met een overload aan details; wij bieden u een concrete, hands-on trajectbegeleiding in de douane regelgeving op maat van uw bedrijf.

U heeft nood aan diepgaande expertise?

Gaan complexe vergunningsaanvragen of goederenstromen het petje van uw eigen personeel te boven?  Dan kunnen wij hen helpen in het aanvraagproces van dergelijke vergunningen. 

Wij bieden niet enkel concreet advies op maat in het stroomlijnen van uw goederenstroom, maar kunnen ook uw medewerkers bijstaan of hun kennis bijspijkeren in onze praktijkgerichte workshops.

U heeft sporadische zendingen naar of buiten de EU

Wij assisteren u om deze tijdig, conform de regelgeving én aan het voordeligste taks tarief bij de douane aan te bieden.

U zoekt BTW/fiscale vertegenwoordiging in België?

Wenst u als buitenlandse onderneming in België te handelen?  Of heeft u nood aan diepgaand BTW-advies?  Wij adviseren u graag.

Solutions

Helpende handen

Geen bla-bla, maar hands-on oplossingen.