Salvius

Hands-on customs compliancy

 

Contacteer Ons

Consulting

Hands-on oplossingen

Met onze brede expertise ondersteunen wij u in de opvolging van douane formaliteiten, vergunningsaanvragen en complexe goederenstromen.  We nemen de tijd om naar uw noden te luisteren en concrete oplossingen te formuleren.  Verwacht van ons geen vage adviezen met een overload aan details; wij bieden u een concrete, hands-on trajectbegeleiding in de douane regelgeving op maat van uw bedrijf.

 

Ontdek onze consulting diensten

Outsourcing

Een helpende hand bij complexe aanvragen

Heeft u te weinig werkkracht in huis of hebben uw medewerkers te weinig kennis voor complexe dossiers?  Ook hierin reiken wij u graag de hand!

Door het outsourcen van ons experten vangen wij tijdelijke personeelstekorten door vakanties, ziekte etc. op binnen uw bedrijf.  Zij nemen het volledige takenpakket van uw medewerker(s) tijdelijk over, zodat u zich op uw core-business kan blijven focussen.  Tijdens hun opdracht, onderwerpen onze experts ook uw register van douane gerelateerde vergunningen meteen aan een grondige controle en formuleren ze adviezen.  Zo krijgt u meteen een beeld van waar u nog kan optimaliseren.

 

Ontdek onze outsourcing diensten

Auditing

Wist u dat een audit u vaak geld oplevert?

Wist u dat een audit u geld kan opleveren?  Soms zelfs tot 3 jaar nadat u de goederen hebt in- of uitgeklaard?  

Het loont dus zeker de moeite om uw goederenstroom aan een grondige audit te laten onderwerpen.  Wij informeren u dan meteen over de verplichte wijzigingen zodat u conform de geldende regelgeving werkt en formuleren verbetervoorstellen voor uw actuele goederenstroom.

 

Ontdek onze auditing diensten

Workshops

Pragmatische opleidingen in een praktijkgericht kader

Diepgaande vakkennis kan u heel wat geld besparen.  Wij kunnen uw medewerkers bijstaan via outsourcing, maar we kunnen hen ook opleiden in onze workshops.

Verwacht van een Salvius workshop geen stoffige boekenwijsheid, maar een op maat gemaakte, pragmatische opleiding met heel veel praktijkvoorbeelden.  Uw medewerkers wandelen onze workshop uit met een schat aan praktische informatie en heel wat meer zelfvertrouwen om uw douanegerelateerde vergunningen zo optimaal en economisch mogelijk te beheren.

Workshops kunnen zowel online, intern in uw bedrijf als op onze eigen campus doorgaan.

 

Ontdek onze workshops